Megújuló energia termelés

Megújuló energia termelés

A Balatoni Naperőmű Kft. 2016. és 2018. között egy 498,5 kW névleges teljesítőképességű napelemes kiserőművet valósított meg Perkáta 0328/2 hrsz.-ú ingatlanon. A közel 1,4 ha kiterjedésű területen 2210 db napelem került telepítésre. Az erőműben megtermelt villamos energia a közcélú elosztóhálózatba kerül betáplálásra.

Villa house model, key and drawing on retro desktop (real estate sale concept)

Ingatlanhasznosítás

Az ingatlankereskedelemmel, ingatlanfelújítással, valamint ingatlan-bérbeadással foglalkozó SMIB‑IMMO Kft. 2018-ban jött létre azzal a céllal, hogy a hazai ingatlanpiaci trendek adta lehetőségeket kihasználva alakítsa ki és kezelje az SMIB Zrt. ingatlan-portfólióját.

nexgenpictures_szarvashegy_15

Szálláshely-szolgáltatás

A Szarvashegy Apartman Kft. 2021. májusában nyitotta meg a Szarvashegy Panoráma Apartmant, amely a szentendrei Szarvashegy tetején, közvetlenül a Pilisi Parkerdő szélén, négy egyedi kialakítású, kétszemélyes prémium apartmannal várja vendégeit. Exkluzív panoráma, az erdő nyugalma, kompromisszumok nélküli kényelem, panoráma szauna, minden apartmanhoz tartozó privát jakuzzi, reggeli kosár, valamint nemzetközi bor- és pezsgőválogatás garantálja a különleges kikapcsolódást.

www.szarvashegy.hu