Megújuló energia termelés

Megújuló energia termelés

A Balatoni Naperőmű Kft. 2016. és 2018. között egy 498,5 kW névleges teljesítőképességű napelemes kiserőművet valósított meg Perkáta 0328/2 hrsz.-ú ingatlanon. A közel 1,4 ha kiterjedésű területen 2210 db napelem került telepítésre. Az erőműben megtermelt villamos energia a közcélú elosztóhálózatba kerül betáplálásra.

Villa house model, key and drawing on retro desktop (real estate sale concept)

Ingatlanhasznosítás

Az ingatlankereskedelemmel, ingatlanfelújítással, valamint ingatlan-bérbeadással foglalkozó SMIB‑IMMO Kft. 2018-ban jött létre azzal a céllal, hogy a hazai ingatlanpiaci trendek adta lehetőségeket kihasználva alakítsa ki és kezelje az SMIB Zrt. ingatlan-portfólióját.

nexgenpictures_szarvashegy_15

Szálláshely-szolgáltatás

A Szarvashegy Apartman Kft. 2021. májusában nyitotta meg a Szarvashegy Panoráma Apartmant, amely a szentendrei Szarvashegy tetején, közvetlenül a Pilisi Parkerdő szélén, négy egyedi kialakítású, kétszemélyes prémium apartmannal várja vendégeit. Exkluzív panoráma, az erdő nyugalma, kompromisszumok nélküli kényelem, panoráma szauna, minden apartmanhoz tartozó privát jakuzzi, reggeli kosár, valamint nemzetközi bor- és pezsgőválogatás garantálja a különleges kikapcsolódást.

www.szarvashegy.hu

144232327_154311776497028_3127462546119257915_n

Vendéglátás

A Barrio egy argentin tematikájú grill étterem Pesthidegkúton.

A barrio magyarul környéket jelent. A tulajdonosok nem titkolt szándéka elsősorban Pesthidegkút és környéke lakóinak egy hangulatos, otthonos éttermi szolgáltatást nyújtani.

www.barriobudapest.com

profintech_01-1

FinTech szolgáltatás

A ProFinTech Zrt. egy IT szolgáltató mely, elkötelezetten képviseli az informatikai és a bank világ új kihívásait minőségi és hatékony megoldásokkal.

A ProFinTech Integrált, Digitális Üzleti és Ügyviteli platformot kínál bankok, pénzügyi szolgáltatók, érdekvédelmi szervezetek, szövetségek részére a pénzügyi közvetítők és a fogyasztók korszerű, hatékony, minőségi, törvényi megfelelést biztosító kiszolgálásáért.

A társaság célja, hogy ügyfelei komplex, kimagasló technikai megoldást kapjanak banki, illetve hitelközvetítői elképzeléseik megvalósítására a rendszer elindításán keresztül a szervizszolgáltatásig.

www.profintech.hu